Case de vanzare

Construim case intr-un complex de locuinte situat in satul de vacanta Tocile, Sibiu. Aceasta este o zona linistita, plina de verdeata, pe drumul intre localitatile Cisnadie si Sadu, la 3 km de Cisnadie si la 12 km de Sibiu, distanta care se acopera in mai putin de 15 min cu masina, drumul nefiind afectat de conditii de trafic intens.

Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile

Complexul de locuinte pe care il construim va cuprinde 7 case amplasate pe loturi de teren cu suprafete cuprinse intre 550-650 mp la care se adauga cota de 1/7 din drumul de acces de 1250 mp. Casele vor fi racordate la reteaua de energie electrica, cea de apa si la statia de epurare proprie.

 

Momentan sunt disponibile 2 case pentru vanzare:

 

Casa de lemn model 1

 

Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile

Specificatii:

 

Aceasta casa a fost construita pe un lot de teren cu o suprafata de 550 mp. Suprafata utila a casei este de 120 mp. La parter se afla un living generos cu un semineu superb realizat din piatra de rau. Aici mai sunt o bucatarie, o baie si camera tehnica in care se afla centrala termica pe lemne care asigura incalzirea intregii case. Incalzirea poate fi asigurata si prin semineu, insa doar la parter. Casa dispune de o terasa acoperita ideala pentru a servi masa in aer liber. La etaj se afla o a doua baie, cele 3 dormitoare decomandate si un balcon cu acces din 2 din cele 3 dormitoare.

 

Finisajele au fost realizare din lambiuri si piatra ceea ce ii confera un aspect rustic deosebit. Tamplaria exterioara este executata din lemn stratificat cu geam termopan. Casa a fost finalizata in primavara 2009 si este disponibila pentru mutare imediat. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

 

 

Casa de lemn model 2

 

Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile Complex Tocile

 

Specificatii:

 

Aceasta casa a fost construita pe un lot de teren cu o suprafata de 500 mp insa optional lotul de teren poate fi marit. Suprafata utila a casei este de 130 mp. La parter se afla un living generos, o bucatarie, o baie si camera tehnica. Casa dispune de asemenea de o terasa acoperita. La etaj se afla o a doua baie, cele 3 dormitoare decomandate si 2 balcoane mari din care unul are acces din 2 din cele 3 dormitoare iar celalalt are acces comun din hol.

 

Aceasta casa nu este inca finisata. Finalizarea casei se preconizeaza a fi spre sfarsitul anului 2009 sau mai repede in situatia unui precontract de vanzare. In aceeasi situatie finisajele pot fi realizare dupa dorinta beneficiarului. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.